Зошто Памела Андерсон се кае за пластичните операции што ја направија славна?Памела Андерсон се прослави со улогата во Baywatch, а уште на почетокот од кариерата отворено зборуваше за зголемувањето на градите и другите корекции – нешто што не беше толку прифатено во тој период. Иако актерката стана препознатлива по пластичните операции, пред некоја година реши да ги намали имплантите. Па, што ја натерало Памела на овој потег и за што најмногу се кае кога станува збор за нејзините естетски корекции?