Клои Кардашијан и Тристан Томпсон – познати парови кои постојано раскинуваат и се смируваатМногу луѓе одлучуваат да ѝ дадат втора шанса на врската со бившиот партнер ако уште постои љубов и сметаат дека можат да ги надминат проблемите. Некои луѓе даваат и трета шанса, но ретки се оние кои раскинуваат и се смируваат по стопати. Познатите од оваа листа спаѓаат во последната категорија. Најдобар пример за ваков пар се дефинитивно Клои Кардашијан и Тристан Томпсон. Парот ја почна врската во 2016 година, а оттогаш до денес се разделија многупати, и тоа скоро секојпат поради аферите на Тристан. Всушност, тој ја изневери Клои додека таа беше бремена со нивното дете, но ријалити ѕвездата сепак му даде уште неколку шанси. Кои други славни парови постојано раскинуваат и се смируваат?