„Таа ми беше пријателка“ - Алек Болдвин за првпат проговори пред камера, по трагедијата на филмскиот сетАлек Болдвин за првпат проговори пред камера по трагедијата на филмскиот сет на филмот „Rust“, кога настрада кинематографката Халина Хачинс. Покрај него беше неговата сопруга, која му се налути на еден новинар затоа што не го знаеше името на Халина.