Парис Хилтон, Ријана - познати личности кои биле избркани од ноќни клубови поради лошо однесувањеСамо затоа што се славни, не значи дека познатите личности можат да се однесуваат како што сакаат, без последици. Но, изгледа тие размислуваат поразлично. Одличен пример за ова се „разгалените“ познати личности кои неретко привлекуваат внимание со недоличното однесување на места како ноќни клубови. А, некои од нив претерале до тој степен, што биле и избркани. Од Парис Хилтон и Бритни Спирс, па сè до Ријана, погледнете кои ѕвезди биле избркани од ноќни клубови поради нивното однесување.