Раскинувања, насилство - мрачната страна на врската на Џиџи Хадид и Зејн МаликИако многупати раскинуваа и се смируваа, штом Џиџи Хадид и Зејн Малик го добија нивното дете, јавноста беше убедена дека нештата се одлични во нивната врска и никој не ни помислуваше дека ќе се разделат. Но, одеднаш се појавија гласини дека Зејн ја удрил мајката на Џиџи, по што почнаа да се откриваат и други чудни детали од нивната врска. По инцидентот со Зејн и мајката на Џиџи, парот наводно се разделил, а и двајцата веќе зборувале со адвокати во врска со старателството. Погледнете го видеото и дознајте ги мрачните детали од врската на Џиџи и Зејн.