Живот полн трагедии – како загина сестрата на Меколи Калкин?Меколи Калкин стана светски познат уште во детството благодарение на филмот Home Alone, но и покрај тоа што сите му предвидуваа блескава кариера, актерот се соочи со безброј трагедии во животот. Покрај неговите лични проблеми во голема мера предизвикани од славата, актерот ја загуби неговата сестра Дакота во 2008 година во сообраќајна несреќа...

The HWD Facebook commenting plugin is not published