Нова песна на ДНК во соработка со младиот надежен артист Young Dadi - „Ваков таков“Добро познатото дуо ДНК објави нова песна, направена во соработка со младиот надежен артист Young Dadi. Песната е насловена „Ваков таков“, текстот е дело на Панчо и Young Dadi, а музиката на Панчо, Лазар Цветкоси и Борис Какуринов. Young Dadi веќе има издадено неколку песни и постепено се пробива на музичката сцена, а со новата соработка со ДНК, дефинитивно почнува да привлекува повеќе внимание. Всушност и дуото ДНК веќе му предвидува блескава кариера на младиот артист. Уживајте во новиот хит на ДНК и Young Dadi.

The HWD Facebook commenting plugin is not published