Апсењето на Клои и уште 14 работи за кои Кардашијанс жалат што беа прикажани на нивното шоуШтом се согласиле да снимаат реално шоу, Кардашијанс сигурно биле свесни дека секој приватен миг од нивните животи ќе биде снимен за да го види целата јавност. А за некои настани, како апсењето на Клои, дефинитивно жалат што завршиле на шоуто. Во третата сезона, тогаш 24-годишната Клои беше уапсена бидејќи ја фатиле како вози во пијана состојба…