Лејди Гага – детектор за духови: Најлудите работи што ги купуваат познатите личностиБидејќи имаат повеќе пари од што можат да потрошат, не е ни чудно што познатите неретко купуваат навистина луди нешта, и тоа за огромни цени. На пример, еден период Лејди Гага била убедена дека ја следи дух, па решила да си купи детектор за духови. Пејачката дури отишла и кај жена која наводно ѝ помогнала да го контактира духот. За Канје Вест, пак, постојат гласини дека потрошил над половина милион долари за златен тоалет. Кои се другите бизарни работи за кои познатите „фрлаат“ пари?