„Душа бакшиш“ е новиот хит на Дац и Александар - ја нарекуваат кафеанска химнаПопуларното дуо Дац и Александар објави нова балада насловена „Душа бакшиш“. За новата соработка, музичарите велат дека е химна на кафеаната како институција во која се испреплетуваат сите човечки судбини. Истовремено, тие се надеваат дека нивните фанови ќе се пронајдат во новиот хит. Како автор на песната, за која е снимен и видеоспот, се потпишува самиот Александар. Уживајте!

The HWD Facebook commenting plugin is not published