Лагите за филерите на усните и уште 9 засрамувачки моменти што Кајли Џенер сака да ги заборавимеКајли Џенер е можеби најпознатата личност на планетата и иако има едвај 24 години, досега се нашла во многу засрамувачки ситуации. Еден од најбизарните моменти беше кога нејзините усни „волшебно“ се зголемија преку ноќ, а Кајли упорно тврдеше дека не ставила филери. Иако разликата беше повеќе од очигледна и ликот на Кајли беше драстично променет, таа бесрамно ги лажеше фановите дека станува збор за трик со шминка и мислеше дека некој ѝ верува…