Ќерката на Мадона и уште 9 познати личности кои ја мразат Кајли ЏенерКајли Џенер направи цела империја благодарение на нејзината популарност, а секоја година станува сè поуспешна. Иако Кајли се прикажува себеси во најдобро светло на социјалните мрежи, многу познати личности кои ја сретнале во живот не се воопшто импресионирани од неа. Од ќерката на Мадона, па сè до Селена Гомез, погледнете кои славни личности ја мразат Кајли Џенер.