ВИДЕО: Маска од маслиново масло и уште 15 трикови што ќе ви помогнат да се ослободите од првутот

Маска од маслиново масло и уште 15 трикови што ќе ви помогнат да се ослободите од првутотПрвутот е проблем со којшто се соочуваат многу луѓе, а поради ова самодовербата на луѓето неретко страда, особено ако првутот е поизразен. Најчестата причина за појава на првут е сувата кожа на скалпот, но може да настане и од алергиска реакција и разни кожни заболувања. Ако вие страдате од првата причина, постојат неколку трикови што ќе ви помогнат да ја контролирате појавата на првут – од користење маска од маслиново масло, па сè до намалување на стресот.