Необични миленици, детектор за духови – како Лејди Гага ги троши милионите?Откако заплива и во актерските води и се покажа како одлична актерка, популарноста на Лејди Гага драстично се зголеми, а со тоа и нејзината заработка. Со богатство од над 320 милиони долари, Лејди Гага е една од подобро платените личности во забавната индустрија. А, кога има толку многу пари, некогаш ќе ги потроши и на нешто лудо. Од дизајнерска облека и скапи автомобил, па сè до чудни миленици и детектор за духови, погледнете како Лејди Гага ги троши милионите.