10-те најлуди музички спотови од 1980-титеЗа нас помладите 1980-тите изгледаат како навистина интересна ера – од начинот на живот и секојдневните навики, па сè до музиката и модата. Иако од оваа деценија излегоа некои од најголемите музички хитови, спотовите од тоа време генерално се чудни, па и смешни. Погледнете кои се најлудите музички спотови од 1980-тите.

The HWD Facebook commenting plugin is not published