Бакнежот со Бритни Спирс, лажниот британски акцент – најбизарните работи што ги има направено МадонаМадона е активна на музичката сцена со децении, а уште на почечтокот од кариерата на сите им стави до знаење дека не се паши да премине некои граници. Па така, пејачката без проблем ја бакна Бритни Спирс на American Music Awards во 2003 година, а извесен период, од непознати причини, зборуваше со британски акцент…