Марија од Фрајле ја објави првата самостојна песна, откако ја напушти групатаМарија Мирковиќ која на јавноста ѝ е најпозната од групата Фрајле, ја објави нејзината прва самостојна песна за која вели дека е „балада, ама малку поинаква“. Името на песната е „Požuri, požuri“, а како нејзин автор, покрај Марија, се потпишува и единствената Алка Вуица. 

The HWD Facebook commenting plugin is not published