ВИДЕО: Што прави Меланија Трамп и како изгледа нејзиниот живот откако ја напушти Белата куќа?

Што прави Меланија Трамп и како изгледа нејзиниот живот откако ја напушти Белата куќа?Како прва дама на САД која привлекуваше многу внимание, Меланија речиси целосно се повлече од јавноста откако заврши претседателскиот мандат на нејзиниот сопруг Доналд Трамп. Додека претходно ги полнеше насловните на медиумите ширум светот, сега е вистинска реткост да ја видиме во јавност. Па, што прави Меланија и како изгледа нејзиниот живот откако ја напушти Белата куќа?