Анџелина Џоли и Бред Пит – познати личности чии разводи траеја цела вечностРазводите на многу познати парови траеле многу долго, некогаш подолго и од нивниот брак. Анџелина Џоли и Бред Пит, на пример, беа пар околу една деценија, беа во брак само две години, а нивниот развод траеше од 2016 до 2019 година. Битка за старателство над нивните деца, поделбата на имотот, обвиненијата на Џоли против Пит за семејно насилство – се чини дека се појавија безброј проблеми откако актерката поднесе барање за развод, а наводно токму тие ја одолговлекувале целата процедура…