Паѓање и уште 6 соништа кои најчесто се предизвикани од стресЛуѓето отсекогаш се обидувале да го одгатнат значењето на нивните соништа, а интересно е што дури и денес, неколку милениуми подоцна, соништата уште претставуваат мистерија за експертите. Нo, тие дошле до заклучок дека некои соништа што ги сонуваат скоро сите луѓе неретко се предизвикани од стрес и анксиозност. Вo ова видео можете да дознаете за кои станува збор.