ВИДЕО: Слаткар со нова песна и музички спот – слушнете ја „Bypass“

Слаткар со нова песна и музички спот – слушнете ја „Bypass“Познатиот македонски музичар Слаткар, познат и како Слаткаристика, ја објави својата нова песна насловена Bypass. Музиката и текстот се дело на самиот Слаткар. Забавниот спот, пак, е режиран од Ljubba - режисер кој стои зад многу спотови на големите музички ѕвезди на Балканот.