Били Ајлиш, Лејди Гага, Џиџи Хадид – познати личности кои мразат што се славниЈасно е дека многу луѓе сонуваат за слава, но сè почесто слушаме за познати личности кои мразат што се во оваа положба. Обично овие ѕвезди само ја следеле својата страст, како глума или пеење, а славата што ја достигнале ја гледаат како „несакан ефект“ од нивниот успех. А, кога ќе земете предвид дека нивните животи постојано се под лупа и сите сакаат да дознаат некоја тајна за нив, донекаде е јасно зошто не уживаат во овој статус. Од Били Ајлиш и Лејди Гага, па сè до Џиџи Хадид, погледнете кои познати личности мразат што се славни.