Вистинско уживање – нова песна на гитаристот Кире Мирчовски со амбиентален звукМакедонскиот музичар Кире Мирчовски ја објави неговата нова песна која е вистинско уживање. Станува збор за акустична музика со амбиентален звук, а песната е насловена Vertex. Кире самиот се погрижил за музиката и аранжманот, како и за видеото. Уживајте!

The HWD Facebook commenting plugin is not published