Нова „божиќна химна“: Слушнете ја соработката на Елтон Џон и Ед Ширан – „Merry Christmas“Елтон Џон и Ед Ширан ја објавија нивната заедничка песна насловена Merry Christmas. Во комбинација со забавниот спот исполнет со празнична магија, слободно можеме да кажеме дека ова ќе биде новата „божиќна химна“. Наводно, музичарите се договориле да направат соработка за следниот Божиќ, но Ед Ширан речиси веднаш го напишал рефренот на песната штом Елтон Џон се согласил со идејата.

The HWD Facebook commenting plugin is not published