ВИДЕО: Мерилин Монро и уште 9 познати личности кои биле надгледувани од ФБИ

Мерилин Монро и уште 9 познати личности кои биле надгледувани од ФБИСите славни личности кријат по некоја тајна од јавноста. Некогаш овие тајни се „мали“ и само приватни детали за нивните животи, но некогаш се нешто многу повеќе. Некогаш, пак, овие тајни се толку проблематични што и ФБИ почнува да се интересира за нив. Поради ова, голем број славни личности биле или уште се надгледувани од ФБИ. Од Мерилин Монро и Тупак, па се до Чарли Чаплин, погледнете кои познати личности се наоѓаат на оваа листа.