Можат да користат само ТикТок, не смеат да споделуваат локација – правила што ги следат децата на Кардашијанс на социјалните мрежиПред некоја недела, ќерката на Ким Кардашијан се вклучи во живо на ТикТок, по што Ким веднаш изреагира бурно. На краткото видео се слуша како малата Норт ѝ соопштува на Ким дека снима во живо, по што Ким ја искара и ѝ рече дека не смее да го прави тоа. Бидејќи Кардашијанс се едно од најпознатите и најмоќните семејства во светот, нивните најмали членови сигурно следат низа правила кога станува збор за социјалните мрежи. Во ова видео можете да дознаете за кои станува збор.

The HWD Facebook commenting plugin is not published