Ријана – 500.000 долари: Најскапите фустани што ги носеле познатите личности на црвениот тепихЦрвениот тепих на важните настани од забавната индустрија, како Оскарите, веќе наликува на модна писта каде што дизајнерите ги покажуваат нивните најдобри креации. Повеќето ѕвезди кои се појавуваат на црвениот тепих носат дизајнерски парчиња направени токму за таа пригода, кои потоа им ги враќаат на дизајнерите. А, овие креации можат да чинат навистина многу. На пример, се претпоставува дека фустанот што го носеше Ријана на Мет галата во 2015 година чини неверојатни 500.000 долари…