Ќерката на Анџелина Џоли и уште 19 деца кои се копија на нивните познати родителиСекогаш има некоја сличност помеѓу родителите и децата, но некои деца се вистински копии на нивните мајки и татковци. Одличен пример за ова се Анџелина Џоли и нејзината ќерка Шајло. Иако Шајло е русокоса како татко ѝ Бред Пит, нејзиното лице е копија на она на Џоли. Кои други деца премногу личат на нивните познати родители?