Пишува поезија, сам ги снима опасните сцени – забавни факти за Киану РивсКиану Ривс е активен во филмската индустрија со децении и се има појавено во неколку култни филмови кои го обележале периодот во којшто се снимени. И покрај огромната популарност, Киану е повлечена личност и ја цени својата приватност. Сепак, одвреме-навреме открива по некој забавен факт за себе, а во ова видео можете да дознаете за неколку.

The HWD Facebook commenting plugin is not published