ВИДЕО: House of the Dragon и уште 9 серии што со нетрпение ги очекуваме во 2022 година

House of the Dragon и уште 9 серии што со нетрпение ги очекуваме во 2022 годинаКога станува збор за серии, 2022 година дефинитивно ќе ни понуди многу. Покрај новите сезони од сериите кои веќе се хит, годинава ќе имаме можност да погледнеме и многу нови наслови. Серијата на Marvel за She-Hulk, спин-оф серијата од Game of Thrones и серијата инспирирана од Adam’s Family се само дел од нив.