Им зборува на растенијата во градината, дава ужасни подароци – помалку познати факти за принцот ЧарлсПринцот Чарлс, синот на кралицата Елизабета кој треба да го наследи престолот, ѝ е добро познат на јавноста, но факт е дека ретко се зборува за некои ситници. Чарлс е најпознат по бурниот брак со Дијана и обично се држи понастрана од јавноста, но и тој има забавна и понекогаш чудна страна. Знаевте ли дека принцот Чарлс секогаш ги давал најлошите подароци за роденден, венчавка или што било? А, знаевте ли дека сака да им зборува на растенијата во неговата градина?