Несигурност или самодоверба – што открива начинот на седење за вашиот карактер?Се верува дека говорот на телото може да открие многу детали за нечиј карактер. Односно, суптилните движења што ги правиме, положбата во којашто ги поставуваме рацете, па дури и начинот на којшто седиме можат да кажат многу за нас. Во ова видео погледнете што открива начинот на седење за вашиот карактер.