13-те најдобри модни комбинации на Меган МарклИ пред да стане сопруга на принцот Чарлс, Меган Маркл беше позната личност и веќе имаше изградено свој моден стил. Но сепак, окако се венча со Хари, стилот на Меган доживеа еволуција, делумно поради строгите кралски правила. Каде и да се појави, Меган секогаш изгледа гламурозно, дури и откако го напушти кралското семејство. Но, кои се нејзините најдобри комбинации?