Адел изгледа одлично во неколку винтиџ комбинации во црно-белиот спот за „Oh My God“



Адел се врати на музичката сцена со албумот „30“, а моментално најголем хит од новите песни е „Oh My God“. Сега пејачката го објави и видеоспотот за песната, а јавноста и критичарите немаат ништо освен комплименти. Во црно-белото видео пејачката се појавува во неколку винтиџ комбинации, додека околу неа танцуваат неколку танчари.

The HWD Facebook commenting plugin is not published