Мерилин Менсон, Гвинет Палтроу – 10-те најомразени познати личности



Мерилин Менсон скоро никогаш не бил обожаван од јавноста, а откако неколку жени открија дека ги малтретирал, се претвори во најомразената позната личност. Менсон отсекогаш предизвикувал контроверзии со неговата музика и неговите ставови и верувања, но во последно време јавноста е буквално згрозена од него. Кои се останатите најомразени личности од светот на шоу-бизнисот?