ВИДЕО: Проблеми со неплодност, бројни неверства – тажни детали од животот на Клои Кардашијан

Проблеми со неплодност, бројни неверства – тажни детали од животот на Клои КардашијанОд семејството Кардашијан-Џенер, Клои се соочува со можеби најголем број критики од јавноста, без разлика дали поради изгледот, фотошопираните фотки или некоја животна одлука. Клои дефинитивно се има соочено и со многу други трагедии – од смртта на нејзиниот татко, па сè до бројните неверства на Тристан Томпсон. Во ова видео дознајте нешто повеќе за тажните детали од нејзиниот живот.