Намалете го стресот, хранете се поздраво – „машки“ совети за поубава брадаАко сакате убава брада која не изгледа безживотно, не е важна само надворешната нега. За да го подобрите квалитетот на влакното и да ја зајакнете брадата, ќе мора да направите и некои животни промени. Најпрво, пробајте да го намалите стресот и да одвојувате повеќе време за релаксирачки активности. Истовремено, обрнете внимание на храната што ја јадете и потрудете се да се храните поздраво…