Искривен облакодер, срушен мост – најскапите градежни грешки на сите времињаАрхитектите и градежниците се само луѓе и нормално е одвреме-навреме да направат некоја грешка. Но, кога работат на огромен проект, овие грешки можат да чинат цело богатство. Од искривени облакодери и срушени мостови, па сè до лош план за изградбата на Оперската куќа во Сиднеј, погледнете кои се најскапите градежни грешки на сите времиња.