Поплави и бројни други катастрофи – што ќе се случи ако се стопи целиот мраз на Земјата?„Вечниот“ мраз на половите веќе забрзано се топи, а човештвото почнува да ги чувствува последиците. Научниците предупредуваат дека ако не преземеме нешто, и тоа што е можно побрзо, наскоро ќе се стопи целиот мраз. А, последиците од нешто вакво ќе бидат катастрофални за сите нас. Погледнете што ќе се случи ако се стопи целиот мраз на Земјата.