Коби Брајант – 20.000 долари за шампањ што не го ни испил: Најлудите работи што ги купиле познатите спортистиНајуспешните спортисти ширум светот имаат богатство што „тежи“ и по неколку стотици милиони, па за нив е најнормално да дадат огромни суми пари за најбезначајните работи. Еднаш, Коби Брајант потрошил 21.000 долари за неколку шишиња шампањ додека бил во дискотека. Уште побизарно е што откако ги купил, само станал и си заминал без воопшто да го отвори скапиот шампањ…