Никол Кидман собира стари монети, Џони Деп има колекција Барби кукли – необичните (и скапи) хобија на познатите луѓеСигурно имате некое хоби кои не можете да го реализирате бидејќи ќе ве чини многу пари. Но, познатите луѓе обично се и многу богати, па без проблем можат да си ги дозволат најлудите хобија кои некогаш чинат мало богатство. Знаевте ли дека Никол Кидман собира стари монети кои можат да достигнат цена и од неколку илјади долари? А, знаевте ли дека Џони Деп има импресивна колекција Барби кукли за која сигурно потрошил многу пари?