Кој го наследи богатството на Коби Брајант по неговата трагична смрт?Смртта на кошаркарската ѕвезда Коби Брајант е трагедија што го шокираше светот. Во јануари 2020 година, кошаркарот загина во хеликоптерска несреќа, заедно со неговата 13-годишна ќерка. Поради импресивната кариера, Коби зад себе остави милионско богатство, кое создаде и конфликти во неговото семејство. Па, што точно се случи и каде завршија неговите пари?