Познатата рок-група Ареа со нова песна по повод 30 години на музичката сцена - „Ангелу мој“Најпопуларната македонска рок-група Ареа ги израдува фановите со нова песна насловена „Ангелу мој“. Песната е блуз рок балада која ќе биде дел од новиот албум што ќе биде издаден наскоро. Со новата песна и албумот, членовите на бендот ја одбележуваат 30-тата година на музичката сцена. Уживајте!

The HWD Facebook commenting plugin is not published