Машин Ган Кели е прекрасен татко – музичари кои се многу поразлични во приватниот живот отколку што изгледаатСите познати музичари покажуваат одредена слика за себе во јавноста, но во реалноста можат да бидат сосема поразлични личности. Одличен пример за ова е Машин Ган Кели. Иако музичарот изгледа како ексцентрична личност и редовно е критикуван за однесувањето и изгледот, во реалноста тој е многу подруга личност – според Меган Фокс, тој е прекрасен партнер, а е повеќе од очигледно дека е многу добар татко…