Открива приватни детали во јавноста, ја злоупотребува нејзината слава – 10 причини зошто Бритни Спирс ја мрази сестра ѝДобро познат факт е дека Бритни Спирс и нејзината сестра не се во најдобри односи, а во последно време пејачката сè почесто открива и кои се причините за ова. Сестра ѝ Џејми има настапувано со песните на Бритни без да побара дозвола, а неретко споделува приватни детали од животот на пејачката со јавноста. Погледнете кои се другите причини зошто Бритни Спирс ја мрази нејзината сестра.