Слушнете ја новата песна на Слаткаристика – „Безобразна си ти“Македонската музичка ѕвезда Слаткаристика објави нова песна насловена „Безобразна си ти“. Текстот е дело на самиот рапер, додека како автори на музиката се потпишуваат раперот и Роберт Билбилов. За песната е направен и видеоспот, а дел од сцените се снимени во Софија, Бугарија. Уживајте!

The HWD Facebook commenting plugin is not published