Ријана, Кајли Џенер – познати жени кои успешно ја криеја бременоста речиси до самиот крајИако постоеја гласини за нејзината бременост, Ријана сепак ја изненади јавноста кога првпат се појави со трудничкото стомаче. Пејачката нема откриено во кој месец е, но според фотографиите, најверојатно е во второто, а можеби и третото тримесечје. Но, Ријана не е единствената позната жена која успешно ја скрила бременоста речиси до самиот крај. Од Кајли Џенер и Ники Минаж, па сè до Скарлет Јохансон, погледнете кои други жени спаѓаат на оваа листа.