Од Шиа Лабаф до Машин Ган Кели – кои се поранешните момчиња на Меган Фокс?Меган Фокс и Брајан Остин Грин беа во брак цели десет години, а заедно имаат и три деца. Но сепак, парот се раздели сосема неочекувано, а набрзо потоа Меган ја почна врската со музичарот Машин Ган Кели. Претходно, Меган и поранешниот сопруг беа разделени извесен период, а тогаш Мега се гледаше и со колегата Шиа Лабаф. Кои се другите поранешни момчиња на познатата актерка?