Потресни последни фотографии од познати личности пред да го изгубат живототХит Леџер, Стив Ирвин и Робин Вилијамс се само дел од познатите личности чија смрт ја шокираше јавноста. Дел од овие познати личности трагично го изгубија животот, а дел починаа по долго боледување. А, бидејќи сепак биле јавни личности, во јавноста неретко претекуваат и нивните последни фотографии…