Во последен момент спречија катастрофа

Од рускиот град Тјумен се појави снимка на која без контрола по удолница се движи еден автомобил додека по него трчаат група мажи обидувајќи се да го запрат. Непознат јунак успеал да влезе во автомобилот и во последен момент да избегне несреќа.